AULA MONTESSORI

Moltes vegades ens trobem amb nens i nenes que no els hi agrada llegir i escriure, que no mostren interès a classe o que potser veiem que tenen dificultats especifiques per l’aprenentatge de la lectoescriptura.

A l’aula Montessori volem resoldre totes aquestes situacions i  ajudar a nens i nenes a millorar la  seva relació amb l’aprenentatge a través d’un aprenentatge diferent, acord al seu ritme i relacionat amb les seves necessitats i interessos.

Així doncs, l’aula Montessori està dirigida a nens i nenes de 5 a 8 anys, que presenten dificultats relacionades directament amb l’aprenentatge de la lectoescriptura com poden ser la dislèxia, la disgrafia, la disortografia o indirectament com pot ser el tdah o retard maduratiu.

Es tracta d’un espai on poder aprendre tocant, analitzant i avaluant cada contingut perquè l’aprenentatge esdevingui més significatiu i continu.

Tot això ho fem a través de grups reduïts i barreja d’edats, fomentant la cooperació i el respecte, i sobretot a través d’una peça clau com són els materials Montessori.

Aquests materials son autocorrectius i permeten que l’alumnat aprengui per si sol fomentant una bona relació amb l’error, és a dir entenent-lo com a part de la vida.

Aprendre al seu ritme i interès elimina de forma natural la competitivitat i ajuda al nen a connectar amb la seva guia interna  millorant l’autoconfiança necessària per construir una autoestima adequada.

Si t’interessa que el teu fill o el teu alumne resolgui les seves dificultats d’aprenentatge en la lectoescriptura fes clic a l’enllaç que trobaràs a continuació i rebràs una trucada telefónica gratuita per poder resoldre tots els teus dubtes.

ENVIA’NS EL TEU TELÈFON A TRAVÉS DEL FORMULARI DE CONTACTE I ET TRUQUEM

0 + 6 = ?