AULA MONTESSORI

Moltes vegades ens trobem amb nens i nenes que no els agrada llegir ni escriure, que no mostren interès en classe o que potser veiem que tenen dificultats especifiques per l’aprenentatge de la lectoescriptura.

A l’aula Montessori volem resoldre totes aquestes situacions i ajudar nens i nenes a millorar la seva relació amb l’aprenentatge a través d’un mètode diferent, acord al seu ritme i relacionat amb les seves necessitats i interessos.

Així doncs, l’aula Montessori està dirigida a nens i nenes de 5 a 8 anys, que presenten dificultats relacionades directament amb l’aprenentatge de la lectoescriptura com poden ser la dislèxia, la disgrafia, la disortografia o indirectament com pot ser el TDAH o retard maduratiu.

Es tracta d’un espai on poden aprendre tocant, analitzant i avaluant cada contingut perquè l’aprenentatge esdevingui més significatiu i continu.

Tot això ho fem a través de grups reduïts i mescla d’edats, fomentant la cooperació i el respecte, i sobretot a través d’una peça clau com són els materials Montessori.

Aquests materials el seu autocorrectius i permeten que l’alumnat aprengui per si sol fomentant una bona relació amb l’error, és a dir entenent-ho com a part de la vida.

Aprendre al seu ritme i interès elimina de manera natural la competitivitat i ajuda al nen a connectar amb la seva guia interna millorant l’autoconfiança, necessària per a construir una autoestima adequada.

Si t’interessa que el teu fill o el teu alumne resolgui les seves dificultats d’aprenentatge en la lectoescriptura, fent clic en l’enllaç que trobaràs a continuació, rebràs una trucada telefònica gratuïta per a poder resoldre tots els teus dubtes.

ENVIA’NS EL TEU TELÈFON A TRAVÉS DEL FORMULARI DE CONTACTE I ET TRUQUEM

5 + 3 = ?