CGO Mèdic

CGO (Centre de Ginecologia i Obstetrícia) es va crear en 1992. Va ser concebut com un centre mèdic dedicat a l’assistència integral de la dona des de la infància fins a la senectud.

El nostre equip mèdic multidisciplinari està format per professionals altament qualificats en els camps de la ginecologia i obstetrícia per garantir la salut de la dona.

Tenen com a principal objectiu el diagnòstic i tractament de totes les patologies mèdic/quirúrgiques que poden afectar a la mujer.en el centre es realitzen tots els controls i proves relacionades amb l’embaràs.

Nostres pacients disposen d’un equip mèdic d’alta qualitat amb un ginecòleg de referència i assistència personalitzada al part les 24h al dia durant tot l’any. Comptem amb un equip humà de màxim nivell, amb notable experiència, dinamisme i una posada al dia constant de tots els seus membres i equipaments.

Apliquem els avanços de la nostra especialitat i els protocols més actuals per així millorar els diagnòstics i tractaments i aconseguir millorar la salut de la dona de forma global.

Fruit de tots aquests anys de dedicació a la dona, l’equip mèdic ha crescut incorporant noves especialitats com a psicologia, cirurgia estètica, dermatologia i nutrició i dietètica.

Paral·lelament també ho ha fet l’equip d’infermeres i administratives, proporcionant així més garanties de qualitat.

Tot això ha fet que CGO sigui considerat centre de referència en l’atenció de la dona en tota la regió del Maresme.