Contacta amb nosaltres

Envia’ns un correu electrònic

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Informació bàsica sobre la protecció de dades: Responsable del tractament CGO Centre Ginecologic i Obstetric SL
Adreça del responsable: C/ Iluro, 14-18 08301 MATARÓ (Barcelona)
Finalitat: Les vostres dades seran utilitzades per poder atendre les vostres sol·licituds i prestar-vos els nostres serveis.
Publicitat: Només us enviarem publicitat amb la vostra autorització prèvia, que podreu facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a aquest efecte.
Legitimació: Únicament tractarem les vostres dades amb el vostre consentiment previ, que podreu facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a aquest efecte.
Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat podrà tenir coneixement de la informació que us demanem.
Drets: Teniu dret a saber quina informació tenim sobre vostè, corregir-la i eliminar-la, tal com s’explica a la informació addicional disponible a la nostra pàgina web.
Així mateix, també podrà exercir el dret de portabilitat, sol·licitant el traspàs de la seva informació a una altra entitat.
Més informació a la nostra “política de privadesa

TRUCA’NS A

937 57 54 10