OPERACIONS D’AUGMENT DE PIT

Primera visita GRATUÏTA on els nostres especialistes t’assessoressin de les millors opcions per obtenir el resultat desitjat.

AUGMENT DE PIT

La cirurgia d’augment de pit, és una de les intervencions mes demandades actualment. El seu objectiu és augmentar la grandària dels pits i retornar la turgència als pits.

En la nostra clínica realitzem cirurgia d’augment de pit a Barcelona Maresme.

Treballem amb implants de silicona d’alta qualitat i amb una gran varietat , texturados, anatòmics , rodons, gel cohesivo, etc. Per adaptar-se a les necessitats concretes de cada pacient.

Una altra opció és l’augment de pit amb greix propi que consisteix en l’extracció de greix mitjançant liposucció i posterior infiltració en aquelles zones que hagin perdut volum.

LA INTERVENCIÓ

Es realitza sota anestèsia general, els implants de silicona es col·loquen a tracis de petites incisions, bé per l’aixella, el vorell areolar o el solc submamário , depenent de les característiques anatòmiques.

El plànol de col·locació pot ser submuscular , subfascial o subglandular. La cicatriu queda pràcticament inapreciable en 6-12 mesos.

EL POSTOPERATORI

Repòs durant 5 dies. Sense realitzar esforços importants les 2 primeres setmanes. I utilització de sostenidor esportiu sense banda durant un mes.