DISCIPLINA POSITIVA

La disciplina positiva és un model educatiu que ens ajuda a entendre el comportament del nen/a i l’adolescent per guiar-lo en el seu camí de forma positiva, afectuosa, ferma i respectuosa tant per l’infant com per l’adult.

Està basada en la comunicació, l’amor, la comprensió i l’empatia poder gaudir de les relacions familiars i ensenyar eines als pares per comprendre la conducta del seu fill/ i saber-lo reconduir amb respecte, sense lluites de poder.

Aquest enfocament no inclou ni el control excessiu ni la permissivitat sinó que es basa en el respecte mutu i la col·laboració amb la intenció d’ensenyar als nens i als adolescents competències bàsiques per la vida.

Des del Grup Creu Groga impartim tallers de Disciplina Positiva per ajudar a mares i pares a resoldre les situacions de conflicte que es donen en el dia a dia millorant la seguretat en la criança dels seus fills.

Si t’interessa participar en el pròxim taller de disciplina positiva omple el formulari que trobaràs a continuació i ens posarem en contacte amb tu tan aviat com es pugui.

ENVIA’NS EL TEU TELÈFON A TRAVÉS DEL FORMULARI DE CONTACTE I ET TRUQUEM

0 + 6 = ?